×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 10. oktober 2018, Kl. 19:30 til kl. 20:30

NOR:LYD SPILLER EGET DANSKSPROGET REPERTOIRE

 

 

nor:lyds mission

I nor:lyd smelter vores passion for musik og vores hverdagsliv som kristne sammen. Vi har historier om tro og tvivl, hvor Gud har grebet ind i vores liv og mødt os med kærlighed, og dem brænder vi for at fortælle andre. Vi ønsker, at vores musik sætter spor af håb og glæde og at den vækker en længsel efter Gud hos dem, der hører den.

 

Hvem er nor:lyd

nor:lyd er en gruppe kristne musikervenner, med forskellige luthersk-evangeliske kirkebaggrunde. Vi laver musik både for hyggens skyld og fordi vi har noget vigtigt på hjerte, som vi gerne vil give videre til andre. Vi har dyrket den passion sammen i mere end 7 år og er samtidig blevet venner, der mødes og deler livets glæder og sorger med hinanden og med Gud.

 

I 2010 udgav vi vores første album, ‘Handler om dig’, som er arrangementer af sange fra sangbogen ‘Fællessang 3’, der udkom samme år.

 

Om albummet ’Kom ind’

Vores album fra september 2015, ‘Kom ind’, er en udgivelse af en række sange, som vi har skrevet og spillet gennem en årrække på 3-4 år. Sangene er personlige og de er baseret på Guds inspiration og vores liv som kristne. Teksterne er på dansk og sproget har vi hentet fra biblen og fra hverdagen. Musikken er moderne pop-rock med en klang af 80’er/90’er-lyd.

 

Vores sange handler om at søge og lytte til Gud, om kamp og frygt, om selvværd og kontroltab, om håb og forventning til en lys fremtid, om længslen efter at blive ledt af Guds ånd, om Guds kald til os personligt og som fællesskab og om at finde mod til at leve efter det kald. Om at følges med Gud og om at finde tryghed. Det er sange, der handler om vores daglige afhængighed af Gud og om Guds trofaste nærvær gennem alt.

 

Nor:lyd koncert
Medvirkende
MKS
Sted Østergade 12, 3400 Hillerød