Gudstjenester

Hver søndag er du velkommen til gudstjeneste. Det er kl 10.00 på nær en gang om måneden, hvor vi har frimesse. Der har vi almindelig gudstjeneste kl 9.00 og frimesse kl. 11.00.

En typisk gudstjeneste indeholder salmesang, prædiken med aktuelle emner, nadver og velsignelse. Ofte kan der være dåb.

Under prædiken er der børnekirke for børn fra 3 -14 år opdelt i 2-3 grupper efter alder. I Hillerød Kirke kommer mange børnefamilier hver søndag og derfor er der mange børn til gudstjenesterne. Der er ikke børnekirke i weekenderne omkring og i skoleferier. Dog er der børnekirke påskedag.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe. Her er der mulighed for samtale.
Flere gange om året har vi kirkefrokost, hvor alle er velkomne til at spise med.

Ønsker du at abonnere på kalenderen over gudstjenester kan følgende kalenderfeed bruges. Du SKAL IKKE KLIKKE på linket, men kopiere det ind som 'kalender fra webadresse' i f.eks. en google-kalender eller outlook: https://api2.churchdesk.com/ical/taxonomy/1971?organizationId=81&cache=0 I google: Gå f.eks. til indstillinger-> tilføj kalender (i venstre side) -> fra webadresse.

Ønsker du at abonnere på kalenderne over alle offentlige arrangementer i Hillerød Kirke, kan følgende kalenderfeed bruges Du SKAL IKKE KLIKKE på linket, men kopiere det ind som 'kalender fra webadresse' i f.eks. en google-kalender eller outlook: https://api2.churchdesk.com/ical?organizationId=81&cache=0 I google: Gå f.eks. til indstillinger-> tilføj kalender (i venstre side) -> fra webadresse.

 

   Gudstjenesteliste