Ny i kirken?

Velkommen til Hillerød kirke


Her er lidt information om kirken og dens liv.

 

Gudstjenester:
Der er højmesse om søndagene kl.10.00 – ca. 11.30.
I kirkedøren møder du en kirkevært, som vil byde dig velkommen og som også kan være behjælpelig med de spørgsmål, du måtte have.
Inden prædikenen synges børnekirkesangen og børnene går samlet ned i sognehuset sammen med lederne. De 3 opdelte grupper vises på skærmene i kirken. Til minikirken,0-3 år skal en af forældrene skal være med.
Børnene kommer tilbage inden altergang og evt. dåb

 

1 gang/mdr. er der højmesse kl. 9.00 og kl.11- 12.30 frimesse (gudstjeneste med mindre liturgi og med band) Mellem 1. og 2. gudstjeneste drikkes der fælles kaffe/the med birkes i sognehuset.

 

Pastagudstjeneste (gudstjeneste i børnehøjde) 3 gange hvert halve år kl.17.30 til 18.00 hvorefter der serveres pasta og kødsovs i sognehuset.

 

Ungdomsgudstjenester kl.19.30 et par gange om året

 

Andre arrangementer:
Kirkekaffe drikkes hver søndag på nær 1.helligdage (Juledag, Påske-og Pinsedag) efter gudstjenesterne i sognehuset.

 

Onsdagsåbent for seniorer fra sept.- april, onsdage kl.14.-16 i sognehuset. Der er forskellige typer arrangementer med foredrag, sang, udflugter m.m.
Fra juni til august afholdes sommercafè og i december og januar vintercafè i sognehuset kl.14.-16. med sang, samtaler m.m.

 

Teenarbejde for 7.-9 kl. onsdage kl. 19.00-21.00 i sognehuset. Der hygges med forskellige aktiviteter, oplæg og der spises nybagte vafler.

 

Ignite: for unge fra 10.kl. og opad mødes tirsdage i ulige uger i sognehuset

 

Kor:

Spirekor fra 0.-2.kl. tirsdage kl. 16.45 -17.45 leder: Susanne Østergaard

Juniorkor 3.-6. kl. tirsdage kl. 15.00 - 16.30 leder: Susanne Østergaard
Pigekor 7.kl og opefter, torsdage kl.16.30 -18.30,leder Kristian Lumholdt


Kirkelejr:

Hvert år i marts måned tager vi på kirkelejr på Hvidekilde lejrcenter i Kagerup. Lejren begynder fredag til aftensmad og slutter efter frokost søndag.

 

Kirkeweekend:

Hvert efterår samles hele kirken til bibelundervisning en fredag aften og lørdag formiddag. Der er særskilt program for børnene.
Søndag efter gudstjenesten samles vi til det årlige obligatoriske menighedsmøde, mens børnene har deres eget program. Programmet slutter
senest kl.14.

 

Koncerter:

Der afholdes flere koncerter i løbet af året.

 

Menigheden:
Vi har en menighed, som går på tværs af alle generationer.

 

Kirkens værdigrundlag:
FORANKRET
FORKYNDENDE
FORNYENDE
FÆLLESSKAB

 

Udenfor kirken står 4 skulpturer som illustrerer de 4 kerneværdier. De er lavet af 5 lindetræer, som måtte fældes i forbindelse med sognehusets tilblivelse. 5. skulptur – et æsel ligger ved vinduer i cafèen.

 

Praktisk information:
Parkering i P-Hus overfor kirken (gratis Søn- og Helligdage)

 

Ønsker du forskellig information fra kirken kan du skrive dig op til det på hillerodkirke.dk nyhedsbrev tilmeld dig det du ønsker information om

 

Fællesmail:

hillerodkirke@googlegroups.com er en kanal, hvor vi kan sende mails til hinanden om ex hjælp til flytning, invitere til fælles gåtur eller andet.

 

Hvis du ønsker at blive frivillig eller komme i en mindre gruppe, så kontakt en fra livsgruppeudvalget